Kulturno društvo Bohinj
Domov   Kontakt   Struktura strani
Otroška folklorna skupina
Odrasla folklorna skupina
Likovna ustvarjalnica
Ženski pevski zbor
Triglavske rož'ce
Ročna dela
Novice Dogodki Foto Ponudba nastopov Članstvo Ugodnosti CoolBohinj

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Kulturno društvo Bohinj
Triglavska cesta 16
4264 Bohinjska Bistrica

Davčna št.: 85483451
Matična št.: 5212600
IBAN: SI56 0700 0000 0091 561
Predsednik: Jure Sodja

E-pošta: info@kdbohinj.si

E-obvestila

prijava   odjava

Novice

Zagreb, 17.04.2016
Nastop Ta vel'kih pastirčkov na veliki sceni v Zagrebu

Za ogled povezave kliknite tukaj.

Bohinj, 13.03.2015
GOSTOVANJE KD BOHINJ V BEOGRADU

Letos je zopet posebno leto za Kulturno društvo Bohinj. Lani smo obeležili dve obletnici folklornih skupin, letos pa gresta dve sekciji našega društva na gostovanje v Beograd, na Mednarodni festival Belgrade award.
... Več >>

Bohinj, 28.08.2014
KULTURNO DRUŠTVO BOHINJ VABI K SODELOVANJU

Kulturno društvo Bohinj se pripravlja na novo sezono plesa, petja in veselja. Pripravljamo program za novo sezono. Obveščamo vse, ki so željni plesa, da se nam pridružijo septembra, ko pričnemo z vpisom v folklorne in pevske skupine našega društva. Več informacij o vpisih in ostalem dogajanju pa najdete na www.kdbohinj.si.
... Več >>

Bohinj, 08.02.2015
PREDSTAVITEV KULTURNEGA DRUŠTVA BOHINJ V PREKRASNEM VZDUŠJU NA GORJUŠAH

Proti koncu januarja smo v sodelovanju z domačimi društvi ponovno uspešno izvedli letni koncert KD Bohinj na Gorjušah. Nastopale so vse sekcije našega društva. Mlade plesalke in plesalci ter naše pevke so še posebej uživale ob nastopanju pred domačimi. Prekrasen odziv domačinov je pomenil tudi potrditev, da smo naredili nekaj dobrega s tem da smo o ... Več >>

Bohinj, 20.12.2014
S KD BOHINJ V VESELI DECEMBER – 30 OBLETNICA OTROŠKE FS IN 30 OBLETNICA ODRASLE FS KD BOHINJ

Leto 2014 se zaključuje in s tem tudi doba praznovanj obletnic Folklornih skupin KD Bohinj. Odločili smo se, da jih obeležimo na letni prireditvi Kulturnega društva Bohinj, ki jo ponavadi organiziramo okoli 3.12. zaradi povezave s Prešernom, vendar je letos datum padel ravno na Sv.Miklavža.
... Več >>

Bohinj, 10.12.2014
MIKLAVŽEV DOBRODELNI KONCERT ZA ŠTEFANA

Miklavž leta 2014 bo za vedno zapisan v srcih organizatorjev, nastopajočih in družine Pekovec. Vsi, ki smo sodelovali pri tem projektu pa upamo, da bo večer ostal tudi v srcih vseh obiskovalcev koncerta.
... Več >>

Bohinj, 01.12.2014
Kulturna čestitka

V tem kulture, zabave in veselja polnem mesecu, vam dobre želje podarja tudi Kulturno društvo Bohinj. Želimo si, da se nam vsem uresničijo izrečene želje. Če pa morda ne bo tako, pa želimo neustrašen pogum, neskončno zagnanost, pozitivne misli in prave ljudi za poslušanje ter brisanje solz.
... Več >>

Bohinj, 04.06.2014
»Grozno smešno zabavno!«

Veliki pastirčki in Otroška folklorna skupina skupaj s starši smo se 10. maja zjutraj zbrali pred kulturnim domom Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici. Odpeljali smo se proti mejnemu prehodu Ljubelj in prispeli v Avstrijo.
... Več >>

Bohinj, 04.06.2014
»Zakaj imajo race klopco na jezeru? Zato da berejo časopis!«

V soboto, 17. maja smo se Pastirčki s starši in spremljevalci z avtobusom odpeljali na zaključni izlet v Arboretum Volčji potok. Tam smo se najprej malo poigrali na super igralih, potem pa prisluhnili fantu, ki je povedal veliko zanimivih reči o dinozavrih. Pridružila sta se mu tudi dva animatorja, oblečena v dinozavra. Požela sta veliko zanimanja ... Več >>

Bohinj, 04.06.2014
2. OTROŠKO FOLKLORNO POPOLDNE ŽE DRUGIČ OTVORILO MEDNARODNI FESTIVAL CVETJA ZA OTROKE

Kot otroški uvod v Mednarodni festival alpskega cvetja smo v Kulturnem društvu Bohinj v sodelovanju s Turizmom Bohinj pripravili 2. otroško folklorno popoldne. Folklorna prireditev je združila otroške folklorne skupine: KUD Triglav, DPM Šenčur-Vrtavke, KD Bohinj, MKD Ilinden in KPŠHD Vuk Karadžić. Dvorana je bila lepo zasedena in tudi tokrat so otr ... Več >>

« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
Domov | Kontakt | Struktura strani