Kulturno društvo Bohinj
Domov   Kontakt   Struktura strani
Otroška folklorna skupina
Odrasla folklorna skupina
Likovna ustvarjalnica
Ženski pevski zbor
Triglavske rož'ce
Ročna dela
Novice Dogodki Foto Ponudba nastopov Članstvo Ugodnosti CoolBohinj

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Kulturno društvo Bohinj
Triglavska cesta 16
4264 Bohinjska Bistrica

Davčna št.: 85483451
Matična št.: 5212600
IBAN: SI56 0700 0000 0091 561
Predsednik: Jure Sodja

E-pošta: info@kdbohinj.si

E-obvestila

prijava   odjava

Novice

Bohinj, 24.11.2013
DOBRODELNI MIKLAVEV KONCERT

V lanskem letu smo na pobudo lanic enskega pevskega zbora KD Bohinj priredili Miklavev koncert Bohinj poje, z namenom pomagati ljudem, ki so utrpeli kodo v lanskih poplavah. S pomojo vseh nastopajoih in obiskovalcev, smo zbrali 1560,00 ki smo jih predali v pomoi potrebne roke.

Glede na to,da smo Bohinjci stopili skupaj in da je bilo kar precej veselja ob tem dogodku, smo se lani dogovorili, da zadeva postane tradicionalna. Letos smo se odloili pomagati bohinjski druini, ki je te pomoi potrebna.

Koncert pevskih zborov in solistov bo v soboto 7.12. 2013 ob 19.00 uri v Kulturnem domu J. Amana v Bohinjski Bistrici. Program bo povezovala vedno oarljiva Lucija Grm, nastopali pa bodo: enski pevski zbor KD Bohinj, Triglavske ro'ce KD Bohinj, PD Franc Urbanc, Matic Cesar, Pojoi angelki, Pihalci GD Bohinj in e mnogi drugi, s katerimi se bomo dogovorili v asu do koncerta. V upanju, da vsaj enkrat na leto stopimo skupaj za dober namen in zaradi tega uivamo v prekrasnem glasbe polnem veeru, vas vljudno vabimo, da se dogodka udeleite. Po koncertu vabimo na prijetno druenje ob aju in kuhanem vinu.

Jure Sodja, predsednik, za Kulturno drutvo Bohinj

<< Arhiv novic

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
Domov | Kontakt | Struktura strani