Kulturno društvo Bohinj
Domov   Kontakt   Struktura strani
Otroška folklorna skupina
Odrasla folklorna skupina
Likovna ustvarjalnica
Ženski pevski zbor
Triglavske rož'ce
Ročna dela
Novice Dogodki Foto Ponudba nastopov Članstvo Ugodnosti CoolBohinj

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Kulturno društvo Bohinj
Triglavska cesta 16
4264 Bohinjska Bistrica

Davčna št.: 85483451
Matična št.: 5212600
IBAN: SI56 0700 0000 0091 561
Predsednik: Jure Sodja

E-pošta: info@kdbohinj.si

E-obvestila

prijava   odjava

Novice

Bohinj, 22.05.2014
Velik odziv Bohinja pri zbiranju pomoi za poplavljena obmoja

Velik odziv Bohinja pri zbiranju pomoi za poplavljena obmoja

Akcija zbiranja pomoi za poplavljena obmoja Srbije ter Bosne in Hercegovine, ki je nastala na pobudo kulturnikov Kulturnega drutva Bohinj in gasilcev PGD Bohinjska Bistrica je konana. Odziv prebivalcev iz vseh delov Bohinja je bil izjemen, za kar se vsem e enkrat najlepe zahvaljujemo. Zbrali smo veliko hrane, vode, dezinfekcijskih sredstev, posteljnine, odej, mokih in enskih oblail, oblail za otroke, dojenke, hrane za dojenke ter tudi nekaj hrane za domae ivali. Poleg tega sta bila darovana tudi dva otroka vozika s popolno opremo.

e enkrat tako v imenu kulturnikov kot tudi gasilcev, hvala vsem za taken odziv. Hvala tudi vsem prostovljcem, ki so prispevali svoj as in sortirali, pakirali, oznaevali ipd. dela je bilo veliko.

Veraj v veernih urah se je vse zbrano e pripravilo za dananji transport v centralno skladie v Ljubljani. Ker je bila zbrana res velika koliina vseh prispevkov in smo dodobra napolnili kapacitete PGD Bohinjska Bistrica, so svojo pomo ponudili tudi gasilci PGD Savica Polje, ki bodo pomagali s kombijem pri prevozu. Za prevoz v Ljubljano, nam je posodil prikolico tudi g. Mirko Stare ter Turistino drutvo Bohinj. Kljub temu zaradi vse koline potrebujemo se tretji kombi, ki ga je zagotovilo Smuarsko drutvo Bohinj.

Akcija zbiranja pomoi v Bohinju se nadaljuje, izvaja jo Krajevna organizacija Rdeega kria Bohinj. Pomo zbirajo v Danici v Bohinjski Bistrici ter v Kulturnem domu v Stari Fuini vsak dan od 10. do 12 ure ter od 18. do 20. ure.

Galerija slik

<< Arhiv novic

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
Domov | Kontakt | Struktura strani