Kulturno društvo Bohinj
Domov   Kontakt   Struktura strani
Otroška folklorna skupina
Odrasla folklorna skupina
Likovna ustvarjalnica
Ženski pevski zbor
Triglavske rož'ce
Ročna dela
Novice Dogodki Foto Ponudba nastopov Članstvo Ugodnosti CoolBohinj

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Kulturno društvo Bohinj
Triglavska cesta 16
4264 Bohinjska Bistrica

Davčna št.: 85483451
Matična št.: 5212600
IBAN: SI56 0700 0000 0091 561
Predsednik: Jure Sodja

E-pošta: info@kdbohinj.si

E-obvestila

prijava   odjava

Arhiv preteklih dogodkov

Veer makedonsko-slovenskega prijateljstva
Kulturni dom Joa Amana, Bohinjska Bistrica, 27.04.2012, ob 20:00

Veer makedonsko-slovenskega prijateljstva

lani odrasle folklorne skupine Kulturnega drutva Bohinj so se lani udeleili 1300 km oddaljenega Folklornega festivala v Koanih, v Republiki Makedoniji. Zato 27. aprila (na bivi dan OF) ob 20.00 uri gostimo folklornike iz Makedonije. V goste nam prihajajo plesalci in glasbeniki kar iz 1300 kilometrov oddaljenih Koanov. V ta namen pripravljamo skupni folklorni veer slovensko-makedonskega prijateljstva. Poleg Koancev nas bodo poastili tudi lani jesenike folklorne skupine Makedonskega kulturnega drutva Ilinden, s katerimi smo bili na gostovanju v Makedoniji. Veer bo raznobarven in pester, saj bodo nastopili tudi domai folklorniki KD Bohinj in sicer v uvodu Otroka folklorna skupina, kasneje pa e odrasla skupina. Po prireditvi bomo v avli pripravili tudi kanek makedonske kulinarike in pijae. Verjamemo, da bomo zaplesali tudi makedonsko kolo.

Glede na veliko zanimanje, vas vabimo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji v prostorih Turizma Bohinj in Turistinega drutva Bohinj.

V upanju, da se Bohinjci in Slovenci izkaemo tudi kot gostitelji, vas vljudno vabim, da se te prireditve udeleite. Vabilo pa eli biti poslano naprej. Vse predstavnike medijev vljudno naproamo za objave! Avtor fotografije je Mitja Zalokar.

<< Več dogodkov

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
Domov | Kontakt | Struktura strani